Northern Trace zaklamp

De Northern Trace is een zaklamp. Een zaklamp kan een redder in nood zijn voor wanneer de stroom uit valt of de lichten het niet meer doen. Ook kan een zaklamp nodig zijn om donkere hoeken af te tasten of voor tijdens het kamperen. De Trace is essentieel voor de mensen die een gevoel van avontuur hebben en die klaar zijn om duistere ruimtes te verkennen. De Trace biedt een draagbare, oplaadbare lichtbron voor binnen- en buiten gebruik. De verlichtingsunit vindt zicht verticaal op de hendel zodat u de straal gemakkelijk kunt richten. De zaklamp is ontworpen met drie verschillende Licht tinten. Hierdoor kan de helderheid aangepast worden. De ontwerper is Gridy. De batterij gaat 4 tot 15 uur mee en is op te laden via een USB poort. De oplaad tijd bedraagt 5 uur. Beschikbaar in de kleur zwart. Het materiaal is aluminium en glas.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Trace zaklamp Nordic Office Furniture
Northern Trace zaklamp Nordic Office Furniture
Northern Trace zaklamp Nordic Office Furniture
Northern Trace zaklamp Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.