Northern Wired opbergsysteem

Northern Wired is een opbergsysteem. Dit systeem heeft scherpe contouren die herhalend de muur versieren. Het systeem bestaat uit afzonderlijke rekken die verticaal uitgelijnd zijn. Deze open rekken vormen een plek voor bijvoorbeeld opslag of weergave van spullen. De ondersteuningsbeugels zijn gemaakt van stalen onderdelen. U kunt meerdere planken combineren met elkaar, maar u kunt een plank ook op zichzelf gebruiken. Door meerdere planken bij elkaar te plaatsen wordt er een geheel gevormd. U kunt deze planken ook als kunst gebruiken. Doordat dit systeem veelzijdig is zijn er veel toepassingen mogelijk. Het Wired systeem is ideaal voor bijvoorbeeld in een huiskamer of slaapkamer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Northern Wired opbergsysteem Nordic Office Furniture
Northern Wired opbergsysteem Nordic Office Furniture
Northern Wired opbergsysteem Nordic Office Furniture
Northern Wired opbergsysteem Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die verkocht wordt is Northern. Northern maakt haar producten in samenwerking met diverse ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers. Northern is opgericht in Oslo in 2005. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Scandinavische eenvoud en het veranderende karakter van het Scandinavische licht. De producten van Northern zijn voornamelijk gericht op verlichting, vandaar vallen binnen deze collectie voornamelijk producten zoals bureaulampen, tafellampen of vloerlampen. Voor elke omgeving is er wel een toepasselijke licht. De producten verlichten de hele wereld en hebben kwaliteit, duurzaamheid en design excellence.

Project Meubilair vindt verlichting heel belangrijk doordat verlichting bij elke handeling nodig is, ook brengt het sfeer in een ruimte. Project Meubilair biedt een ruime keuze aan verlichting aan.