Offecct Forest scheidingswand

De Offecct Forest is een scheidingswand. Deze scheidingswand is gemaakt van aluminium bogen, deze bogen houden verschillende meubelstukken uit elkaar. De ontwerpster van de Forest is Katrin Greiling. Deze ontwerpster heeft zich laten inspireren door de Duitse bossen. De wand die hierdoor is ontstaan, bestaat uit een aluminium boog die aan beide uiteindes bevestigd is in metalen standaards. Deze talrijke bogen vormen samen een eenheid. U heeft ook de keuze tussen verschillende variaties in bogen, namelijk een aparte hoogte, breedte en lengte. Hierdoor ontstaan er unieke samenstellingen.

De rode metalen standaards die symboliseren de bessen uit het bos, waaruit de verschillende bogen opstijgen. Forest is gemaakt van twee rode of grijze gelakte metalen standaards en een zilverkleurige aluminium boog. Doordat deze bogen een soort kamer vormen kunt u hier, bijvoorbeeld met uw collega’s, ongestoord aan het werk gaan. Er wordt een privéruimte gecreëerd waardoor u onder andere een overleg kunt plegen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Offecct Forest scheidingswand Nordic Office Furniture
Offecct Forest scheidingswand Nordic Office Furniture
Offecct Forest scheidingswand Nordic Office Furniture
Offecct Forest scheidingswand Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Een van de merken die hier verkocht wordt is Offecct. Dit merk is in 1990 opgericht door Kurt Tingdal en Anders Englund. Dit bedrijf is gevestigd in Tibro, Zweden. Een groot deel van hun omzet is afkomstig uit export naar het buitenland. Deze meubelfabrikant heeft hoge ambities over het ontwerpen van kantoormeubilair. Het is haar missie is om duurzame producten te creëren met een lange levenscyclus, hier handelt ze dan ook naar. De meubels die ontwikkelt worden, doet ze in overeenstemming met zowel de voorkeuren als de toekomstige behoeften van de markt. Dankzij het originele ontwerp, de authentieke kwaliteitscollectie en de mogelijkheid om unieke individuele oplossingen te ontwerpen, maakt Offecct een goed ontwerp die generaties lang mee gaat.