Zilenzio 0.5 light akoestische scheidingswanden

De 0.5 light akoestische scheidingswand van Zilenzio is een vloerscherm dat u dankzij zijn lage gewicht makkelijk kunt verplaatsen. U kunt de 0,5, door het design, in ieder soort ruimte inzetten. Naast dat de 0,5 light licht in design is, absorbeert hij ook ongewenste geluiden en zorgt hij voor een bepaalde mate aan privacy.

Zilenzio 0.5 light akoestische scheidingswanden voor bureau

Naast staande akoestische scheidingswanden heeft 0.5 light ook akoestische scheidingswanden speciaal voor bureaus. Deze scheidingswanden kunnen op poten worden geleverd of aan het bureau worden gemonteerd. U kunt kiezen uit diverse hoogtes en kleuren. De scheidingswanden zijn beschikbaar als tussenschot of als wand voor achter uw monitor.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons op.

Zilenzio 0.5 light akoestische scheidingswanden
Zilenzio 0.5 light akoestische scheidingswanden
Zilenzio 0.5 light akoestische scheidingswanden

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Zilenzio ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.