Zilenzio Arc akoestische scheidingswand

Zilenzio ARC is een akoestische scheidingswand. Deze wand dienst als een absorberend dak dat wordt gebruikt in combinatie met de vloerschermen van Offizz en Dotz. De muren en dit dak creëren samen een gedefinieerde ruimte binnen een grotere ruimte. U kunt deze scheidingswand plaatsen als vrijstaand object, maar u kunt hem ook tegen de muur plaatsen. Door het gebruik van deze scheidingswand creëert u al snel een bepaalde kalmte.

Met de Zilenzio Arc scheidingswand heeft u mogelijk om binnen een grote ruimte binnen, een kleinere ruimt te creëren. Dit scherm is gemaakt van een plywood frame, dat bekleed is met stof.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons.

Zilenzio Arc akoestische scheidingswand
Zilenzio Arc akoestische scheidingswand
Zilenzio Arc akoestische scheidingswand

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Zilenzio ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.