Zilenzio Cloudz akoestische plafondpanelen

Zilenzio Cloudz zijn akoestische plafondpanelen. Deze panelen zijn zo ontworpen dat u ze aan het plafond kunt hangen. U hangt deze panelen boven elkaar op, hierdoor ontstaat er een mooie creatie. Door de gaten in deze panelen kan de gewenste hoeveelheid isolatie gemaakt worden. Dit kan op basis van uw wensen. Hierdoor kunt u dus ook kiezen voor veel of weinig isolatie.

Deze panelen zijn verkrijgbaar in 5 variaties. Deze variaties zijn gemaakt om een speelse, sfeer te creëren. Dit creëert u door deze variaties te clusteren. Deze Plafondisolatie is een goede aanvulling op anderen soorten absorptie, zoals een scheidingswand. U heeft de keuze uit de vijf afmetingen namelijk:

  • One 940×940
  • Two 1170×890
  • Three 1120×1170
  • Four 1550×1200
  • Five 1720×1130

Door deze afmetingen te combineren ontstaan er mooie creaties. Hierdoor kunt u uw ruimte mooi en creatief invullen. Door de vele opties is er voor iedereen wel een oplossing. Deze plafondpanelen kunnen ook in meerdere stofferingen en kleuren geleverd worden, zo kunt u dit paneel geheel naar smaak inrichten.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons op.

Zilenzio Cloudz
Zilenzio Cloudz
Zilenzio Cloudz
Zilenzio Cloudz
Zilenzio Cloudz

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Dit merk ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.