Zilenzio Fazett akoestische muurpanelen

Zilenzio Fazett zijn akoestische muurpanelen. Deze panelen bestaan uit enkele bouwstenen. Deze bouwsteen zijn in de vorm van een diamant die u kunt combineren op verschillende manieren. Door deze panelen te bekleden met verschillende kleuren en patronen kunt u anticiperen op diverse ruimtes. Door middel van deze panelen kunt u een decoratief patroon maken, waarbij u tegelijkertijd het geluid absorbeert. Dit is dus ideaal voor in een open ruimte.

De rug van de Zilenzio Fazett is geperforeerd. Deze is gemaakt van MDF met steenwol als vulling. De buitenkant van deze panelen is gestoffeerd. U kunt dit makkelijk vervangen door een andere stof of de speciaal ontworpen spacer.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons op.

Zilenzio Fazett
Holmris Cabale zit-sta bureau
Holmris Cabale zit-sta bureau
Holmris Cabale zit-sta bureau
Holmris Cabale zit-sta bureau
Holmris Cabale zit-sta bureau
Holmris Cabale zit-sta bureau

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Zilenzio ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.