Zilenzio Timber akoestische panelen

De Zilenzio Timber collectie bestaat uit akoestische muurpanelen en akoestische plafondpanelen.

Timber muurpanelen

De Zilenzio Timber akoestische muur panelen zijn gemaakt van hout en kunnen worden gebruikt als volledige lambrisering, decoratieve lambrisering of voor het nabootsten van sloophout. Ook kunt u Timber inzetten in een elegant visgraatpatroon, hiermee creëert u een grafisch stuk aan uw muur.

Timber van Zilenzio zorgt niet alleen voor een grafische uitstraling, maar neemt ook de storende ruis in uw werkomgeving weg.

Timber plafondpanelen

Naast akoestische panelen voor aan de muur heeft Zilenzio Timber ook speciale plafondpanelen. Deze panelen hebben dezelfde functie en uitstraling als de panelen voor aan de muur. Monteer Timber aan het plafond en u heeft binnen een handomdraai een nieuw design en beduidend minder last van ruis.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons op.

Zilenzio Timber
Zilenzio Timber
Zilenzio Timber
Zilenzio Timber

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Zilenzio ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.