Zilenzio Dotz akoestische scheidingswanden

Zilenzio Dotz is een akoestische scheidingswand. Deze wand heeft een eenvoudig cirkel patroon dat zijn eigen leven, snelheid en dynamiek creëert. U kunt uit diverse stoffen kiezen waardoor u eenvoudig uw eigen patroon kunt ontwerpen. Deze Dotz is verkrijgbaar in verschillende formaten en u kunt uit verschillende stijlen en materialen kiezen.

Het frame van dit scherm is van MDF. Dit frame wordt bekleed met laminaat, waarbij u de keus heeft tussen beuken, berken, eiken en wit of grijs laminaat. De vulling van dit scherm is van steenwol. U kunt verschillende elementen toe passen in de boven- of onderkant. Ook is het mogelijk aan de bovenkant een glazen element te plaatsen. Met of zonder frame.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons op.

Zilenzio Dotz akoestische scheidingswanden
Zilenzio Dotz akoestische scheidingswanden
Zilenzio Dotz akoestische scheidingswanden

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Zilenzio ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.