Zilenzio Focus akoestisch scherm

De Zilenzio Focus collectie bestaat uit een tafelscherm, een vloerscherm en een pod.

Focus tafelscherm

De Focus tafelscherm is een scheidingswandje die speciaal gemaakt is voor op uw bureau. Deze wand is gemaakt van stof. Door het flexibele design kunt u het scherm op veel manieren plaatsen. U kunt dit scherm ook makkelijk oprollen zodat u het met u mee kunt nemen naar een andere plek. Dit scherm is verkrijgbaar in drie lengtes, namelijk 1185mm, 1980mm of 2970mm. Ook zijn er twee hoogtes mogelijk, namelijk 320mm of 450mm.

Focus akoestisch vloerscherm

Het Focus vloerscherm is een lichtgewicht scherm, hierdoor kunt u hem makkelijk verplaatsen. U kunt zelf de afmetingen van dit scherm kiezen, hierdoor kunt u elke ruimte makkelijk inrichten.

Focus akoestische Pod

De Focus Pod is een akoestisch scherm met ingesloten zitplaats en tafel. Dit is dus een complete werkruimte waar u in alle rust te werk kunt gaan. Deze werkplek is comfortabel en geeft u een rustig en knus gevoel.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons op.

Zilenzio Focus
Zilenzio Focus
Zilenzio Focus
Zilenzio Focus
Zilenzio Focus Pod Nodic Office Furniture
Zilenzio Focus Pod Nodic Office Furniture
Zilenzio Focus Pod Nodic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Zilenzio ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.