Zilenzio Offizz akoestische scheidingswanden

De Zilenzio Offizz is een akoestische scheidingswand. Deze scheidingswand is gemaakt om geluid te absorberen en om privé ruimtes binnen een kantoorlandschap te creëren.

U kunt de Offizz aanschaffen in diverse uitvoeringen, materialen en afmetingen. U kunt het MDF frame bekleden met laminaat, waarbij u de keus heeft tussen beuken, berken, eiken en wit of grijs laminaat. Deze wanden zijn gevuld met steenwol en de buitenkant van deze wanden is gemaakt van stof of hout. U heeft ook de mogelijkheid om de vulling voor de boven- en onderkant te kiezen. Wanneer u een scheidingswand wilt die alleen het geluid dempt, maar niet volledig van de ruimte afgescheiden wordt? Dan kunt u ook kiezen voor een element van glas. Door de modulariteit van dit systeem kunt u veel creaties maken.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons op.

Zilenzio Offizz
Zilenzio Offizz
Zilenzio Offizz
Zilenzio Offizz

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Zilenzio ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.