Zilenzio Tone akoestische kasten

De Zilenzio Tone zijn akoestische kasten. Deze kasten zijn ontworpen om geluid te absorberen binnen de ruimte waar u deze kast plaatst. Doordat deze kasten het geluid binnen een ruimte dempen, wordt het voor u makkelijker om u te focussen en te concentreren. Dit is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld open kantoorruimtes of voor een thuisomgeving.

U heeft de keuze tussen verschillende maten en kleuren, zo kunt u voor elke ruimte de perfecte kast creëren en is er voor ieder wat wils. U kunt op deze manier opbergen terwijl het geluid geabsorbeerd wordt.

Voor meer informatie bezoek de Zilenzio website of neem contact met ons op.

Zilenzio Tone
Zilenzio Tone
Zilenzio Tone
Zilenzio Tone
Zilenzio Tone
Zilenzio Tone

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair verkoopt onder andere het merk Zilenzio. Zilenzio ontwikkelt en levert hoogwaarde geluidsabsorptie met behulp van weloverwogen oplossingen. De producten van Zilenzio zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring. Dit merk heeft op veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd. Haar medewerkers hebben een grote expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen.  Wanneer u graag meer akoestiek in uw ruimte wilt, dan bent u bij Zilenzio aan het goede adres. Door een goede akoestiek creëert u een betere leefomgeving voor u en de mensen om u heen.