Holmris Office A/S:

Holmris Office A/S is een familiebedrijf. Holmris heeft reeds 3 generaties de Deense woon-en project markt bediend met meubilair van hoge kwaliteit. Sinds 1994 heeft Holmris zich gespecialiseerd in het produceren van kantoormeubilair en zit nu bij de meest innovatieve Deense bedrijven in de kantoormeubelindustrie. Holmris heeft aandacht voor ergonomie, functionaliteit, design en trends. Het meubilair voldoet aan hedendaagse eisen van modern meubilair van hoogwaardige kwaliteit.

ISO certificaat – Milieu:

Holmris is trots op het feit dat zij een certificering ten aanzien van het milieu hebben mogen ontvangen. De plannen en de productie van de producten zijn zodanig aanpast dat er zo min mogelijk gevaarlijke stoffen vrij kunnen komen. In 2009 hebben zij een ISO 14001 certificaat ontvangen.

Een milieu vriendelijk bedrijf met aandacht voor blootstelling van gevaarlijke stoffen, verbruik, uitstoot en afvalproductie. Ieder jaar wordt er een plan van aanpak gemaakt om 4 punten te verminderen. De werknemers moeten naar dit plan handelen.

Kwaliteitscontrole:

Het doel van Deense fabrikanten kwaliteitscontrole is om te werken productie van Deens meubilair met een hoge kwaliteit. Dit doel is wordt vastgelegd in hoge eisen wat betreft materialen, productie methodes, producten en fabrieks controlebezoeken. Een kwaliteitscontrole label is een teken van onberispelijke kwaliteit. Het meubilair voldoet aan de hoogste eisen betreffende materialen, productie methoden, stabiliteit, sterkte en duurzaamheid.